Thursday, December 31, 2015

Kayuhan Amal sempena hari pekerja... yang lalu.... :P

Sorry Geng.... lama sungguh blog kamen riders cycling team tak muncul... entah2 dah terkubur.... mungkin itu yang difikirkan oleh geng yang mengenali kami ...kihkih.... betul kah???? naya mcm ni..... 10mei 2015 yang lalu menceritakan.... jeng...jeng...jeng....


Sebenr nya tidak gengg... kami masih aktif... sekurang-kurangnya seminggu 2 kali kami mesti kayuh... kebiasaan nya hari selasa malam kami akan kayuh road sekitar bandaraya Ipoh.. dan hari ahad semesti nya kami masuk offroad.... kebiasan aktiviti kami, biasa nya kami aktif di FB leilarazii dan FB Kamen Riders Cycling Team .... cuma blog saja dah lama tak update kerana admin leilarazii sibuk kebelakangan ini.....
 
gambar diatas sekali adalah kenangan gambar lama...ketika kami menyertai kayuhan amal satu ketika dulu... kelihatan Tuan shaharon turut serta dalam kayuhan kali ini.... buat pengetahuan geng semua... Tuan shaharon adalah diantara penasihat kami ( kamenriderscyclingteam )... kebiasaan keputusan/isu yang berat kami akan merujuk pada beliau....
 
Kami sampai awal... lepak kejap menunggu geng yang lain sampai...
Nampak nya dah ramai peserta yang hadir kayuhan ini..  Tuan shaharon kata lama lagi nak mula...kita lepak dulu.... kelihatan di belakang beberapa ahli kamen angguk kepala...tanda setuju.. dalam gambar memang tak nampak diaorang angguk kepala...tapi ...kalau video tentu korang namapak...hahahaha
 
Kami dah berdiri kan... ini bermakna kami dah sedia.. dan dekat acara nak mula...
 
Setelah beberapa minit... acara pun bermula... setelah lebih kurang 15km.. kami berhenti berhampiran kellie's Castle... CP 1...
 
Apa lagi..peluang ini kami untuk bergambar lah...kihkih.. kelihatan gambar diatas... tuan shaharon dengan geng kamen yang lain...
1....2.....0... kata tuan shaharon....
Belum mula..jommm kita bergambor...kata teman....
 
Teman pun tak lepas kan peluang untuk bergambar....
Ini khais...atau kami gelaran beliau dalam team kami Labi... raja selfie dalam team kami...
Setelah beberapa minit kami berehat...  kami pun diarah kan meneruskan  kayuhan untuk ke destinasi penamat... cuba lihat .. kami antara di belakang... bukan tak laju.. tapi kami santai jerr... 
Setelah beberapa minit..minit..minit....Kami pun sampai ke finishing lebih kurang pukul 10.30am... puas jugak lah kayuh ....  masuk taman ..keluar taman..... keluar taman ..masuk taman.....hahaha....
Seperti biasa, di ketika orang lain mengambil  makan dan menanti cabutan... kami seperti biasa tidak melepas kan peluang mengambil gambar....

Bergambar kenangan dengan basikal Fat Bike chor Pae..
Kawan baik..kawan setaman... nua bali dan chor pae
 
Family chor pae dan nua bali
Kayuhan hari tu memang terbaikk...hansemm ..cunnn...enjoy...
 
Penutup ..teman dan beberapa rakan perkena cucur udang terbaikk ...di medan selera Taman Orkid batu gajah...
 
Teman ten pedal cika dulu...

2 comments:

  1. Hi perkongsian menarik, done follow, follow me back :)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...